Duurzaam Gebouwd

Schrevenweg 3
8024HB Zwolle

T: 038-4606384


Wat is Duurzaam Gebouwd?

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

Door onze kennis van de markt, van de verduurzamingsopgaves op internationaal, landelijk en regionaal niveau en van de snel veranderende klantwens van opdrachtgevers zijn wij in staat de vraag- en aanbodzijde aan elkaar te verbinden.

Duurzaam Gebouwd biedt beslissers uit de bouw de mogelijkheid om toe te treden tot het integrale netwerk, bestaande uit meer dan 300 beslissers uit de complete bouwkolom. Daarnaast biedt het platform uitstekende mogelijkheden om duurzame initiatieven, projecten, producten of diensten te introduceren en profileren.

2009-2019: Duurzaam Gebouwd bestaat 10 jaar!

De afgelopen 10 jaar heeft Duurzaam Gebouwd samen met haar partners, leden en experts veel bereikt. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevend platform met een integraal netwerk waarmee we de transitie naar een duurzame bouw- en vastgoedsector versnellen. Met de visie en kennis van ons netwerk maken wij het verschil! 

De komende 10 jaar is er nog veel te doen. Grote ambities worden vertaald naar de praktijk. Samen met jou blijven wij graag verbreden en vernieuwen:

  • Naast blijvende aandacht voor grote thema’s als circulair bouwen, energietransitie en slim & gezond hebben wij dit jaar een nieuw hoofdthema gelanceerd: innovatieve samenwerking.
  • We verbreden de focus van duurzame gebouwen naar duurzame gebiedsontwikkeling door ons netwerk in de bouw en vastgoed uit te breiden met infra & openbare ruimte.
  • Wij voegen digitale magazines en meer videomogelijkheden toe aan onze vertrouwde mediamix.
  • Wij gaan kennisdeling extra faciliteren door een leeromgeving waar we via co-creatie van elkaar, met elkaar en over elkaar kunnen leren.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Youtube   

« Naar het overzicht

Terug naar boven