Over de online tool

De Datadag wordt georganiseerd met onze unieke online congrestool.
Nog niet bekend? Bekijk een impressie. 

 

Verbindingsfestivaltool Entree

De plek in de tool waar je start met de dag en altijd naar terug kunt. Hier is het programma van de dag te zien en kun je live zien welke activiteiten bezig zijn. Rechts zie je een chat, hier kun je algemene vragen stellen of opmerkingen maken. Bij ´people´ zie je alle aanwezigen. Je kunt een privéchat of videocall beginnen.

Over de online tool MAIN Stage

Op dit digitale podium kun je luisteren naar de keynotesprekers. Je video en audio worden op mainstage niet gedeeld. Je kunt wel vragen stellen en opmerkingen plaatsen in de chat. 

Verbindingsfestivaltool sessies

Kies zelf welke sessie je wilt volgen. Je kunt kiezen om audio en video te delen, zodat je kunt communiceren met de spreker en andere bezoekers. De spreker kan ervoor kiezen om je aan het eind van de sessie toe te laten, zodat hij eerst zelf zijn presentatie kan geven. Je kunt ook zonder audio en video deelnemen. Vragen kun je stellen in de chat van de sessie. 

 

Verbindingsfestivaltool Speeddates

'Dit is super gaaf én spannend'. Je wordt willekeurig gematcht aan een andere deelnemer. In maximaal 3 minuten kun je kennismaken. Als je beide op ´Connect´ klikt, wissel je je digitale visitekaartje uit en kun je later met elkaar in contact komen. Zo breid je je netwerk super snel uit. 

Verbindingsfestivaltool Innovatieplein

Ga in gesprek met de partners die zich werkelijk onderscheiden op het vlak van de gezonde stad. Zij delen graag hun innovaties met je! Stel je vragen en wissel contactgegevens op een gemakkelijke manier uit. Chat met elkaar en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen. Als je wilt profiteren van een aanbieding en op de button in de stand klikt, worden je gegevens gedeeld met de partner zodat zij op een later moment contact met je kunnen opnemen. 

Dit alles gratis en voor niks! Zorg nog wel even dat je een ticket bemachtigt, zodat je mee kan doen.

BEMACHTIG JE GRATIS TICKET 

Terug naar boven